De ce să practici pilates la studio?

De ce să practici pilates la studio?

Azi vrem să mai adăugam o pagină blogului nostru. Scriem mai rar, dar cu folos spunem noi! Pentru acest articol ne-am hotărât să vă povestim puțin despre cât de important e să practicați pilates sub îndrumarea unui antrenor!

            Știm că poate spuneți în gând că e ușor să practici pilates acasă… aici nu prea putem spune asta și despre pilates reformer (unde este necesar acel pat special). Și poate pilates clasic poate fi practicat acasă, dar, atunci când ești la început, dar și după, e destul de greu să îți dai singur/ă seama dacă ai făcut corect sau nu exercițiile.  

            Pilates reformer (noi despre această ramură o să vorbim în continuare) este un sport care implică lucrul cu aparate speciale. Tocmai de aceea, putem considera acest aspect un argument care ne spune să venim neapărat la un studio profesional. În plus, cunoașterea aparatelor și lucrului adecvat cu acestea este o atribuiție a antrenorului. Este important să practicați pilates alături de un specialist, deoarece implică un efort fizic destul de mare, iar un antrenament care nu este predat corespunzător vă poate pune sănătatea în pericol.

            Nu uitați că mediul în care lucrați este la fel de important precum sunt și exercițiile. Alături de un antrenor veți lucra atât musculatura, cât veți exersa și starea de spirit și vă va motiva cât să ajungeți la performața dorită.

            Exercițiile de pilates dau rezultate spectaculoase! Sunt utile pentru tonifiere și remodelare și contribuie și la sănătatea coloanei. Trupul și mintea sunt exersate cu fiecare ședință pentru ca rezultatul să se cunoască și pe corp, dar și în starea de bine! Dacă vă doriți însă astfel de rezultate, alegeți saloanele profesionale și alegeți să lucrați cu specialiști. Noi vă invităm la studioul #PilatesZenStudio, acolo unde, într-un cadru chic, într-o clădire din Piața Romană, o echipă de antrenori așteaptă să vă ghideze fiecare pas!

            Abia așteptăm să descoperim împreună lumea #Pilates și să ne bucurăm de antrenamente corecte și eficiente!

Cu Zen,

Echipa Pilates Zen Studio

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *