PASTRAM ZEN-UL CHIAR SI IN ZILELE AGITATE DE VARA

PASTRAM ZEN-UL CHIAR SI IN ZILELE AGITATE DE VARA

Asa cum am promis, nu ne vom opri din a impartasi cu voi experientele oferite de Pilates Zen Studio. Tocmai de aceea, cu putin mai mult curaj in ale scrisului de aceasta data, am revenit cu un articol in care vorbim despre avantajele sedintelor de pilates reformer pe timpul verii, cand parca agitatia ne copleseste.

            De cum au aparut primele raze de soare arzator, cum nu mai avem rabdare. Parca am vrea sa facem putin din toate, sa calatorim, sa adunam cat mai multe amintiri. Cu fiecare zi care trece insa parca se aduna si oboseala, iar relaxarea din vacanta de vara parca nu isi mai gaseste sensul.

            Poate uneori este bine sa facem o pauza, sa respiram adanc si sa incercam sa aducem armonie intre mintre, trup si suflet. O pauza in care insa nu ne oprim din a face lucruri pentru noi, ci din contra, lucram mai intens, dar responsabil si ghidat.

            De ce iti propunem sedintele de pilates reformer si vara? Raspunsul este simplu: pentru tine, dar hai sa detaliem putin. Vara parca e anotimpul din an in care ne dorim cel mai mult sa aratam in forma maxima. Ei bine, cu fiecare sedinta la Pilates Zen Studio suntem mai aprope de un trup parca sculptat. Prin exercitiile intense si concetrate pe tonifierea fiecarui muschi, obtinem rezultate vizibile in scurta durata, dar mai important, de lunga durata.

In zilele cu asfalt incins si temperaturi ridicate, studioul nostru este o oaza de relaxare si buna dispozitie. Un loc in care inveti sa respiri corect si sa te bucuri de fiecare gura de oxigen. Iar in ziele ploioase, lasam picaturile de ploaie sa creeze o atmosferă usor visatoare, mentinand totusi energia si starea de bine.

De ce sa alegem totusi pilates reformes si vara? Pentru ca dincolo de avantajele pe care le ofera in ceea ce priveste sanatatea, despre care am vorbit si in articolul trecut, activitatea din timpul sedintelor este un fel de „vacanta la birou”. Lucram in continuare si deprindem noi abilitati dar, in acelasi timp, avem parte de portia de calm si bunastare care uneori ne lipseste in cel mai cald dintre anotimpuri.

Pentru zilele in care nu apuci sa ne faci insa o vizita la studio, ti-am pregatit special mici sfaturi, astfel incat sa nu uiti ca sanatatea va fi intotdeauna forma suprema de frumusete si relaxare. Te invitam sa urmaresti campania noastra #RecomandariDeLaPilates de pe pagina de Facebook Pilates Zen Studio si sa impartasesti cu noi fiecare moment special.

Cu Zen,

Echipa Pilates Zen Studio

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *