Pilates reformer – sportul tuturor anotimpurilor

Pilates reformer – sportul tuturor anotimpurilor

Promisiunea e promisiune, asa ca dam start articolele despre pilates reformer, clienti si bucuria cu care participam activ in studioul nostru. Acest prim articol dorim il scriem cu emotia inceputului, asa ca fiti blanzi cu noi.

Ne-am gandit mult care ar putea fi primul articol de pe blogul nostru si am ajuns la concluzia ca tocmai multitudinea de subiecte legate de pilates reformer ne impiedica sa luam o decizie. Nu putem sa scriem ca pilates reformer se face vara pentru un corp de invidiat, nu putem sa spunem nici ca pilates reformer se face iarna, cand ne place sa stam mai mult in studiouri. Caci pilates reformer E UN STIL DE VIATA, e sportul tuturor anotimpurilor, e recomandat sa il faci non stop, fie vara fie iarna, de cate ori poti pe saptamana, poate chiar si zilnic.

Clientelor noastre le place atat de mult sa se antreneze pe reformer, ca nici nu mai concep un alt tip de antrenament. Pare usor, dar e tare dificil, si iti scoate la iveala muschi de care nici nu stiai ca exista.

Indiferent de nivelul la care un client se afla, pilates reformer PROVOACA. Provoaca corpul sa isi depaseasca limtele, plamanii sa respire corect, mintea sa se relaxeze. Probabil asta e cea mai mare placere a clientelor noastre, ca se SI RELAXEAZA in timp ce fac pilates reformer.

In functie de preferinte, mai rapid sau mai lent, pilates reformer ofera corpului gratie, obligandu-l sa  isi corecteze postura, sa isi iubeasca coloana vertebrala, sa fie sprinten si sanatos.  

Vreti sa vedeti si voi de ce pilates reformer se bucura de un asa succes pe plan mondial? Va invitam atunci la o sedinta demonstrativa, sa va convingeti.

Cu drag,

Echipa Pilates Zen Studio

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *